Christine Insta-format.png

Intro kurs eteriske oljer

29.11.2021

Er du nyskjerrig på å lære mer om hvilken effekt eteriske oljer kan ha på kropp og sinn?

 

Da er du hjertelig velkommen til intro kurs med Christine hos YouMe Yoga. 

 

Christine har god erfaring med eteriske oljer og bruker oljer daglig for å støtte både fysisk og mental helse.

 

Eteriske oljer kommer fra planteriket og kvalifiseres som naturens medisin.

 

De kan brukes blant annet til å:

 

-styrke immunforsvaret

-rense kropp & lever

-forbedre søvnkvaliteten

-optimalisere inneklima

-mental helse/ fysisk helse

-generell velvære m.m

 

På kurset får du en grundig introduksjon til sikker bruk av etersike oljer fra doterra.

 

Du får prøve med sansene, lukte, smake og smøre på huden og kjenne effekten av oljene.

 

Du får også en spennende olje med hjem.

 

Velkommen

 

350

20210503_194927_adobespark.jpg

Relax & Restore med

Yoga Nidra

03.07.2021

04.07.2021

Vil du pleie deg selv og gi kropp og sinn en avslappende pause? Sett av helga 3.-4. juli og lad batteriene dine hos YouMe Yoga. 

 

Denne helga tar vi oss god tid til å lande på matta sammen. Vi varmer rolig opp kroppen med frigjørende og nærende bevegelser, i samspill med pusten. En myk og sakte form for yoga. Vi søker bevegelsesfrihet, indre ro og trygghet i kroppen. Det blir en kombinasjon av aktive stillinger og andre, mer hvilende øvelser. Vi bruker utstyr som bolster, stropper, blokker og akuballer for å komme godt inn i kroppen. 

 

Målet med helga er å finne den dype utpusten, og mer plass, både fysisk og mentalt. Lørdagen avsluttes med en lang og god avspenning, og søndagen avsluttes med yoga nidra. Dette er en guidet meditasjon, også kjent som yogisk søvn.

 

Vi holder workshop kl. 11-13.30 begge dager, slik at du kan ta det som en mini-retreat. Dersom det ikke passer å delta begge dagene, kan du selvsagt melde deg på kun en dag. I løpet av dagen vil det bli pause med tid til påfyll i form av deilig varm te, nøtter, økologisk sjokolade og frisk frukt. 

 

Lørdagens workshop vil ha fokus på rygg, nakke og skuldre, mens søndagen blir dedikert til nedre del av kroppen, spesielt hoftene.

 

Hjertelig velkommen til ei helg for deg. 

 

Pris kr. 450,- dersom du booker en workshop og kr. 800,- dersom du booker deg inn på begge.

450 kr

DSC_2295-Edit.JPG

Mini luksus retreat

20.11.2021

21.11.2021

Vi har gått fra høst til vinter og nå er det er ekstra viktig å sette av tid til å styrke seg selv gjennom 

aktivitet, hvile, sunt kosthold, velvære og nærvær.

 

Dette blir din tid til å gi oppmerksomhet til deg selv og lade opp batteriene.

En luksuriøs oase er skapt for deg og vi inviterer til en 4 timers nærende pause i november med deilig yoga, massasje, vegansk lunsj, detox juice og rawfood kake, kan det bli bedre!

 

Vi starter med en varm og rolig Vinyasa på 75 min og så er det pause på 15 min i mellom med detox juice og annet sunt snack før vi går over i en Myk Yoga på 1.45 time som avsluttes med avspenning og fotmassasje for de som ønsker det.

 

Etter siste del av yogaen er det lagt opp til at du kan nyte en deilig vegansk og næringsrik lunsj i samvær med andre fine yogier & yoginier.

Dette får du:

Vinyasa

Myk Yoga

Fotmassasje

Varm ansikts spa

Bindevevs massasje

Vegansk Lunsj

Detox Juice

Rawfood kake

Goodiebag

Te & annet snack

Vi stiller med alt av utstyr

Det serveres økologisk te, rawfood kake og annet snack både salt og søtt.

Sted Gamle Kleppestøvegen 19 B, 5300 Kleppestø

Obs: begrenset med plasser

Bindende påmelding

1490

197920958_314886466898556_25922376573269

Solhilsen Workshop

10.07.2021

Ønsker du å begynne å øve på yoga eller utdype den yoga øvelsen du allerede har?

 

Solhilsenen eller surya namaskar er en av de mest komplette, viktige og grunnleggende yogaøvelsene. Det er en flytende sekvens av 14 kombinerte posisjoner som fungerer som en bro til den neste til syklusen er ferdig, mens vi puster inn eller ut med hver bevegelse.

 

Dens historie er ikke kjent, men noen tradisjonalister antyder at sekvensen går tilbake for rundt 2500 år siden. Sol Hilsen har mange fantastiske fordeler som inkluderer det dype arbeidet med kroppens viktigste muskler, forbedret oppmerksomhet og fokus, en dyp avgiftende effekt på de indre organene, samt en oppkvikkende og energigivende effekt på kropp og sinn.

 

I løpet av den første delen av denne workshopen skal vi fokusere på å lære og forstå hver av stillingene SEPARAT, med teknikk og grunnlag. Da kommer vi til å ha en brems når vi kan nyte en god kopp te og økologisk matbit. I den andre delen, etter snacksen, skal vi begynne å øve solhilsenen flytende, mange ganger. I denne delen av workshopen skal musikken spille en viktig rolle, og vi vil avslutte med noen gjenopprettende stillinger og en god avslapning eller Savasana.

 

Det blir en veldig kraftig opplevelse, kom og bli med oss!

 

Lærer: Melissa Bernald Laufer

Dato 10.07.2021

Tid: 11.00-14.00

Pris medlemmer: 450

Sted: Klampavikvegen 9

450 kr

IMG-1619.jpg

Compassion Flow

22.08.2021

Velkommen til en yoga workshop med selvmedfølelse i fokus

 

Dagen kommer til å inneholde ulike verktøy for selvutvikling  gjennom yoga, journaling og mindfulness. 

 

Denne workshopen passer for deg som ønsker å styrke din selvmedfølelse og nære deg selv med de ressurser som allerede bor i deg. 

 

Du trenger ikke å ha lang erfaring med yoga, men det er en fordel om du har vært borti yoga fra før.PROGRAM FOR DAGEN:


 

10:00 - 11:11: MAGISK MORGEN
En morgenrutine som klarner tankene, inspirerer og setter intensjon for dagen. 

 

11:15 - 12:30: COMPASSION FLOW
Vinyasa: En dynamisk yogatime hvor vi flyter i takt med pusten. Timen er av moderat fysisk aktivitet. 

 

12:30 – 13:30: LUNSJ
Lunsj (Medbragt).
På huset vil det bli fri servering av frukt og te.

 

13:30 – 15:15: YIN YOGA & MINDFULNESS
Yin: En rolig og terapeutisk yogaform hvor hver posisjon holdes i en lengre periode.
Fokus på pust, tilstedeværelse og self compassion. 

 

15:15-15:30: CHECK OUT
Vi har en intern "check out" innad i gruppen. 

 

Investering: kr. 850 

 

Ha med: 

- Notatbok og penn
- Inspirerende lesning
- Lett lunsj
- Åpent sinn 

 

850 kr

IMG_6587.jpeg

Jivamukti Yoga Workshop 

13. - 14.11.21

JIVAMUKTI YOGA 

 

Workshop 2,5 timer lørdag

kl 10.00-12.30

En introduksjon til Jivamukti Yoga metode og praksis gjennom en typisk ‘Open Class’. Jivamukti Open Class er basert på de fem prinsippene for Jivamukti: Shastra (skrift), Bhakti (hengivenhet), Ahimsa (godhet), Nada (musikk) og Dhyana (meditasjon). Den inkluderer klassisk yogafilosofi som er relevant for livet både på og av  yogamatten, inspirert av ”focus of the month”, med chanting, bevissthet på pust, dynamisk bevegelses sekvenser, hands on -justeringer, avspenning og meditasjon. Klassen heter “Open” fordi den er åpen for alle og kan tilpasses ulike nivåer. Dette er en vinyasa yoga metode hvor det praktiseres til musikk, klassene er spirituell, oppløftende og fysisk utfordrende. Det legges vekt på den fysiske praksisen (asana) utført i en sammenhengende flyt med leken tilnærming, samtidig som elementene av chanting og yogafilosofi integreres for å hjelpe oss ned i dybden av praksisen. Jivamukti Yoga oppsto på 1980tallet i New York, grunnlagt av Sharon Gannon og David Life. PRIS: 450,-

GET CONNECTED ; TEKNIKK OG ALIGNMENT

 

Workshop 2,5 timer lørdag kl 14.00-16.30

Fysisk yoga handler på et dypere plan mindre om prestasjon og flotte stillinger, men mer om bevissthet, sammenheng og sammenkobling gjennom pust og bevegelse. Dette er en workshop med fokus på både fysisk og mental styrke, korrekt plassering og bevisst bevegelse. Hvordan påvirker denne fysiske og ‘ytre’ praksisen oss på et dypere plan, og hvordan kan den potensielt endre mental, ‘indre’ struktur og mønstre. PRIS: 450,-

PRANAYAMA/PUST & MEDITASJON/FOKUS

 

Workshop 1 time lørdag kl 17.00-18.00

Lær en effektiv puste og meditasjons sekvens som du kan bruke i hverdagen for å redusere stress, skape klarhet og gode rutiner. Det blir også en kort introduksjon til hva filosofien sier om disse ritualene sammenlignet med hva nyere forskning ser på som effekten av pust- og meditasjons øvelser. PRIS: 250,-

JIVAMUKTI YOGA OPEN CLASS 

1,5 time søndag kl 10.00-11.30

En typisk Jivamukti Yoga klasse basert på de fem prinsippene for Jivamukti: Shastra (skrift), Bhakti (hengivenhet), Ahimsa (godhet), Nada (musikk) og Dhyana (meditasjon). Den inkluderer klassisk yogafilosofi som er relevant for livet både på og av  yogamatten, inspirert av ”focus of the month”, med chanting, bevissthet på pusten, flytende vinyasa- sekvenser, avspenning og meditasjon. Klassen heter “Open” fordi den er åpen for tilpasninger og modifikasjoner til forskjellige nivå. PRIS: 350,-

JIVAMUKTI SPIRITUAL WARRIOR 

1 time søndag kl 13.00-14.00

 

En ledet, balansert Jivamukti vinyasa klasse hvor vi jobber igjennom hele kroppen på 60 minutter. Fokus på pust, bevegelse og flyt gjennom solhilsen, stående stillinger, foroverbøyd, rotasjoner, bakoverbøy, inversjoner, meditasjon og avspenning. Alle nivå er velkommen. PRIS: 250,-

 

PRIS: Hele helgen: 1400,- / Bare lørdag 1000,- / Bare søndag 550,-

Lærer:

Karina Eline Kibsgård er opprinnelig fra Å i Lofoten men havnet i Oslo da hun begynte å studere ved Norges Dansehøyskole (Bachelor i Dans og Pedagogikk 2003 - 2006). Hun ble introdusert og begynte å praktisere yoga gjennom dansen. Hennes bakgrunn er i hovedsak fra dans, Ashtanga Yoga og Jivamukti Yoga. Karina har over 10 års erfaring som yogalærer og er blant annet tilknyttet flere lokale yogastudio i Oslo, online Yogafarm.no, samt at hun reiser og gir workshops, underviser på festivaler og bidrar i forbindelse med teacher training. Hun har fullført yogalærer- utdannelsen til R. Alexander Medin med fordypning i Ashtanga Yoga og filosofi, men siden 2012 har hun vært dedikert til og underviser primært Jivamukti Yoga. I 2014 tilbrakte hun en lengre periode i New York for å fordype sin egen praksis og undervisning og ble i 2015 sertifisert '800 hour advanced Jivamukti Yoga teacher’. I undervisningen legger Karina vekt på det holistiske og helhetlige i yoga. Den fysiske praksisen i skjønn forening med filosofi, mentalt perspektiv og kunnskap. Klassene hennes inneholder elementer som chanting, musikk, lekende og fysisk utfordrende asana sekvenser. Hun mener bestemt at det ikke handler om og “gjøre perfekt” men heller prøve og være den beste versjonen av seg selv i alle aspektene av livet.