top of page
319726587_3322016051420255_210734207239430517_n.jpg

YOUME 

YOGA & TRENING FOR ALLE


To studio - i Florvåg og på Storebotn

YouMe er et av de ledende yoga studioene innen traumesensitiv yoga i Norge idag.YouMe er mer enn bare et yoga og treningsstudio. Vi har spesialisert oss innen forskjellige tradisjoner i yoga, mindfulness, meditasjon, pust, biomekanikk, bindevev, kroppsarbeid, kroppsterapi, traumesensitiv touch og berøring og somatisk traumeterapi. Alle lærerne og terapeutene hos oss har solide utdanninger bak seg i tillegg til en dedikert egenpraksis.
Vi har rolige, skånsomme timer og terapeutiske og traumesensitive yoga timer i tillegg til de mer krevende timene med puls og bevegelse.

 

Studio Sjøhuset

Idyllisk plassert rett ved sjøkanten i Bakarvågen finner du YouMe sitt lyse, luftige og vakre yoga studio som ligger sentralt plassert i Florvåg, Askøy.

Med sjøutsikt på alle kanter og med fokus på en atmosfære som innbyr til ro og velvære for kropp og sinn inviteres du inn i til vår vakre oase. 

Vi har 16 timer hver uke - 64 timer i måneden og stor variasjon på timene og lærerne.

Adresse: Bakarvågen 22, 5305 Kleppestø

Studio Storebotn

Et lite, lekkert og helt unikt studio sentralt plassert i Storebotn. Dette lille studioet er innredet med vakre skatter fra Bali og Marrakech, her har vi ønsket å skape en liten oase midt i en travel næringspark slik at yogaen blir lett tilgjengelig for de rundt oss i området. 

På dette studioet har vi timer som er inkludert i medlemskap og klippekort, skreddersydde kurs for menn, kroniske smerter, stressregulering, for nybegynnere mm. og vi har bedriftsavtaler og bedriftsyoga.

Adresse: Storebotn 10, 5309 Kleppestø

Yoga

På våre studio får du yoga og trening for alle og enhver, rolige og skånsomme timer og mer krevende timer med puls og varme kropper.

Av yogalærere har vi med oss Melissa Bernald Laufer, Heidi Folkeseth, Ida Hjorteset,

Randi Charlotte Andressen, Renathe Tveitevåg Svingen, Signe Schineller, Lisbeth Christensen, Gry Slettjord og Lisa Mari Kvalvik.

Trening

Vi er så heldige og har fått med oss dyktige Signe Schineller som har en solid kompetanse og kunnskap til trening, fysisk aktivitet, kropp og muskler.

Signe holder styrke, mobilitet, kondisjon og puls timer og her vil hun kombinere øvelsene med stepkasser, manualer, strikk, slides og hoppetau.

Vår intensjon

Vår intensjon er å ta deg med via sansene dine, gjennom lys, lukt, musikk og smakfullt interiør setter vi stemningen inspirert av lekre hammam og spa resort, Bali og Marrakech. 

Vi tilbyr eksklusive detaljer som økologisk te ved alle timer, økologisk og nydelig duftende håndsåpe på toalettet, tøy kluter til å tørke seg på hendene med, eteriske oljer og alltid det beste utstyret innen yoga og trening.

Vi ønsker å tilby noe unikt på Askøy og vår intensjon er å gi deg en opplevelse utenom det vanlige når du skal på yoga eller styrke trening.

 

Unike samarbeid innen forskjellige fagfelt
YouMe samarbeider med flere leger, psykologer, nevropsykologer, kiropraktorer og
YouMe har i dag unike samarbeid med de dyktigste yogalærere, kroppsterapeuter, leger, psykologer, nevropsykologer, kiropraktorer, gestaltterapeuter, SE- terapeuter og annet helsepersonell for å gi forebyggende arbeid mot sykdom, angst, depresjoner, utmattelse og omsorgs tretthet, og for å kvalitetssikre og bygge en bred felles kompetanse inn mot våre kunder.

Dette tilbyr vi:

Vi tilbyr diverse medlemskap, klippekort, kurs, PT og yoga/trening til bedrifter, i tillegg til utdanningerworkshops og yogahelger.

Egne priser:

  • Ansatte i Askøy kommune 

  • Studenter har egne priser

  • Ungdom har egne priser

  • Seniorer har egne priser


Send e-post til youmeyoga.lm@gmail.com for å motta promocode

Hos YouMe Yoga møter du yogalærere og trenings instruktører, kropps terapeuter med ulik kompetanse og erfaring, og vi legger vekt på god kvalitet og trygg praksis i alle våre klasser.

Alle yogalærerne og treningsinstruktører har høy kompetanse og erfaring med yoga og trening.

Lærerne støttes til å stadig oppdatere og utvikle seg, slik at du som deltager alltid vil møte oppdaterte og inspirerte lærere.
Les mer om hvem vi er her

YouMe Yoga er stadig i utvikling og vekst og timeplanen vil derfor være et levende format.

Vi vil tilstrebe å  tilknytte oss flere lærere og trenere/ kroppsterapeuter innen vårt felt. 

Vi har flere yogalærere og treningsinstruktører som tilbyr flere ulike timer i løpet av uken.

 

Våre timer:
Fascia terapi( fokus på bindevev), Terapeutisk Yoga, Yin Yoga & Bindevevsmassasje, Yin Yoga, Restorative Yin, Vinyasa Flow, Soft Vinyasa, Dragedans, Asthanga inspirert, Mindful Yoga, Sterk Senior, Styrke Yoga, Rolig Yoga, Styrketrening.

Usikker på hva du skal velge?

Vi tilbyr gratis prøvetimer og drop-in for kun 250 kr!

«I år har jeg oppdaget hvor heldige vi er som har fått en fredelig liten yogaoase på Kleppestø.

Jeg har fått oppleve PT Yoga  -timer med Melissa nå i vinter/vår og for meg har dette vært en stor opplevelse.

Det å få en rolig innføring i yogaens verden alene

med en instruktør nå i disse tider har vært godt for

både  kropp og sjel.

Det kan anbefales!»
Gro Helland

"Jeg har aldri vært noe yoga-fantast, men ble helt betatt etter en nydelig Yogahelg på Herdla i slutten av juni. Lisa Mari er en fantastisk yogalærer og jeg har derfor fulgt kursene hennes i hele høst. Nå ser jeg frem til en eksklusiv luksushelg på Vestlia med flotte yogasesjoner, ren mat og frisk luft! Dette blir balsam for både kropp og sjel. Vil anbefale Yoga helgene til Lisa Mari og YouMeYoga på det varmeste"

- Åse Velure Tretten

Besøk oss
bottom of page