top of page

Lisa Mari Kvalvik

Yoga, mindfulness & breathwork lærer & kroppsterapeut
IMG_3946_edited.jpg

Litt om Lisa Mari:

Lisa Mari er utdannet yogalærer innen Hatha Yoga, Tradisjonell Yin Yoga og kinesisk medisin, Terapautisk Yoga, Mindfulness lærer og coach, BarneYoga, Barsel- og Gravidyoga, Breathwork med Elisabeth Finocchiaro, i tillegg til kurs med Donna Farhi, Yoga Somatics med Ateeka, Traumekurs ved Tara Brach, Dr. Gabor Mate, Dr. Stephen Porges og Dr. Peter Levine, Anatomy Trains og fascia terapi med Tom Myer, Yin Yoga med Daniela Mandala og en ettårig Tantra coachutdanning. Lisa Mari er også i ferd med å avslutte en ettårig Tantric De- Armouring kroppsterapeut-utdanning i Danmark ved The Pleasure Temple.

Lisa Mari er for tiden student innen traumeterapi ved Somatic Experience instituttet i Oslo. Lisa Mari har over flere år fordypet seg inn i traumesensitiv traumeterapi, bodywork, embodiment praksiser, tantra, yoga, pust og mindfulness og meditasjon.

Lisa Mari eier og driver YouMe - yoga & trening AS. Hun driver et studio i Bakarvågen og har i flere år drevet med egne kurs, holdt timer i eget studio,tilbyr en til en kroppsterapi og PT timer, workshops, bedriftsyoga og eventer og holdt eksklusive yogahelger flere steder rundt om i Norge.

I tillegg eier og driver hun en traumesensitiv yogalærer utdanning som nå går for andre år på rad med et ekspertteam på syv lærere bestående av spesialister innen klinisk psykologi, nevropsykolog, SE- terapeuter, gestalterapeuter, osteopat og yogalærere med spesialisering i traumesensitiv tilnærming mm.

Lisa Mari har flere tusen timer bak seg med erfaring fra både utdanninger og praksis med klienter i tillegg til en dedikert egen praksis over mange år. 

 

"Det har vært et mål og en drøm i mange år å bygge opp en praksis som yogalærer. Veien hit har vært lang og utfordrende. Jeg oppdaget yoga først i voksen alder, og falt for kombinasjonen av bevissthet på kropp og sinn. Den gangen hadde jeg lagt bak meg 15 år med rusmisbruk. Rusen hadde vært en måte å håndtere traumatiske opplevelser på. Etter behandling var tiden inne for å finne ut hva jeg ville arbeide med. Jeg ville ikke tilbake til mitt tidligere yrke som klesdesigner, og jeg hadde gått på yoga over en tid og kjente på en sterk dragning mot å lære mer, både for min egen del men også for å lære videre til andre. Selv om jeg hadde blitt rusfri, så hadde jeg fortsatt utfordringer med angst, depresjon og lav selvfølelse. Jeg måtte lære meg å finne en balanse mellom det som blokkerer i livet og det som åpner opp. For meg er dette en kontinuerlig prosess som jeg velger å se på som en måte å vokse på. Utdanning og etablering av firma har blitt til på tross av opp og nedturer. Jeg har valgt å dele om min bakgrunn og det å ha psykiske utfordringer for å bidra til mindre stigma rundt psykisk helse. Det er også viktig for meg å vise at drømmer kan bli til steg for steg, selv om det føles som å gå i mye motbakke. Jeg tror på en helhetlig helse, og at vi gjennom å bruke disse verktøyene kan gjenopprette sunn kontakt med vår egen kropp, hjerte og pust og slik kan vi gjenopprette den disconnection eller destabiliseringen som gjerne en gang oppstod. Vi kan lære oss å regulere vårt eget nervesystem og slik oppleve og erfare en mer balanse og trygghet i livet. Jeg brenner for å være med å gi videre det jeg selv har lært og erfart at hjelper, og kunne veilede og vise til at det finnes naturlige måter å bearbeide små eller større traumer, vonde opplevelser, minner og erfaringer på som har satt seg i kroppen. 

Gjennom mange år med dedikasjon innen traumesensitive embodiment praksiser som yoga, mindfulness, pust og somatisk traume terapi har jeg selv erfart at det er mulig å omprogrammere og heale fra traumer og vonde opplevelser og gi meg selv muligheten til komme hjem til min egen kropp, komme hjem til egen kjærlighet og verdi.

I dag har jeg drømmejobben som traumesensitiv yogalærer, kroppsterapeut, puste coach og mindfulness lærer."

Etter anbefaling av en bekjent tok jeg kontakt med Lisa Mari.

Da jeg har vært plaget av angst,det meste av livet valgte jeg PT Yoga.

Her fikk jeg anledning å fortelle om mine plager til en yogalærer som hadde tid, og som viste interesse for det jeg hadde å si.

For meg ble det terapi av beste klasse.

Samtidig med at jeg fikk snakke, slik at spenninger løsnet, lærte
Lisa Mari meg lære hvordan pust, avspenninger og øvelser er med på å lege en spent kropp .Timene blir et friminutt fra angsten.

Jeg får også lære hvor viktig det er å ta vare på seg selv og egen kropp.

Anbefaler dette.

- Kari Lovise Breivik.

"Jeg har aldri vært noe yoga-fantast, men ble helt betatt etter en nydelig Yogahelg på Herdla i slutten av juni. 

Lisa Mari er en fantastisk yogalærer og jeg har derfor fulgt kursene hennes på YouMeYoga i hele høst. Nå ser jeg frem til en eksklusiv luksushelg på Vestlia med flotte yogasesjoner, ren mat og frisk luft! Dette blir balsam for både kropp og sjel. Vil anbefale Yoga helgene til Lisa Mari og YouMeYoga på det varmeste!»
- Åse Velure Tretten

bottom of page