top of page

Lisa Mari Kvalvik

Lisa Mari er utdannet yogalærer innen Hatha Yoga, Tradisjonell Yin Yoga og kinesisk medisin, Terapautisk Yoga, BarneYoga, Barsel- og Gravid Yoga, Breathwork med Elisbath Finocchiaro, i tillegg til kurs med Donna Farhi, Yoga Somatics med Ateeka, Yin Yoga med Daniela Mandala og Tantra Coach- utdanning med Shalini Lind.

Lisa Mari er nå under utdanning som Tantric De- Armouring kropps terapeut i Danmark ved The Pleasure Temple.

 

 Hos YouMe Yoga tilbys det ukentlige timer, kurs, PT, workshop og utdanninger 
YouMe Yoga tilbyr også yogahelger på Vestlia Resort og Spa på Geilo og Biologen på Herdla, Bekkjarvik Gjestgiveri, Hotel Solstrand og Hotel Ullensvang.

I desember 2020 åpnet hun sitt første yogastudio på Kleppestø på Askøy.

Et halvt år etter at Lisa Mari åpnet sitt første studio ble det vannlekkasje og hele studio måtte stenges, nå et år senere åpnet hun sitt andre studio som ligger idyllisk plassert rett ved sjøkanten i Bakarvågen, sentralt beliggende på Kleppestø, Askøy.

Lisa Mari har faste kurs og timer i sitt eget studio og i tillegg holder hun eksklusive yogahelger flere  steder rundt om i Norge.

Hun er også en av hovedlærerne på en 300 timers Traume sensitive yogalærer utdanning som foregår hos YouMe Yoga. 

Lisa Mari skriver:
"Det har vært et mål og en drøm i mange år å bygge opp en praksis som yogalærer. Veien hit har vært lang og utfordrende. Jeg oppdaget yoga først i voksen alder, og falt for kombinasjonen av bevissthet på kropp og sinn. Den gangen hadde jeg lagt bak meg 15 år med rusmisbruk. Rusen hadde vært en måte å håndtere traumatiske opplevelser på. Etter behandling var tiden inne for å finne ut hva jeg ville arbeide med. Jeg ville ikke tilbake til mitt tidligere yrke som klesdesigner, og jeg hadde gått på yoga over en tid og kjente på en sterk dragning mot å lære mer, både for min egen del men også for å lære videre til andre. Selv om jeg hadde blitt rusfri så hadde jeg fortsatt utfordringer med angst, depresjon og lav selvfølelse. Jeg måtte lære meg å finne en balanse mellom det som blokkerer i livet og det som åpner opp. For meg er dette en kontinuerlig prosess som jeg velger å se på som en måte å vokse på. Utdanning og etablering av firma har blitt til på tross av opp og nedturer. Jeg har valgt å dele om min bakgrunn og det å ha psykiske utfordringer for å bidra til mindre stigma rundt psykisk helse. Det er også viktig for meg å vise at drømmer kan bli til steg for steg, selv om det føles som å gå i mye motbakke.

I dag har jeg drømmejobben som yogalærer".

 

I Lisa Mari sine yogatimer er det fokus på det som rett for den enkelte, og fokus på tilstedeværelse, utforskning og aksept for seg selv. Som yogalærer kjenner hun på en sterk glede over å gi andre gode opplevelser. Først og fremst opplevelsen av å sette av tid til seg selv, prioritere seg selv og lytte til seg selv. Derfor er det viktig for Lisa Mari å praktisere en yoga der vi sammen skaper aksept for oss selv slik vi er, med den kroppen vi har og den dagsformen vi har. 

IMG_3946_edited.jpg

Etter anbefaling av en bekjent tok jeg kontakt med Lisa Mari.

Da jeg har vært plaget av angst,det meste av livet valgte jeg PT Yoga.

Her fikk jeg anledning å fortelle om mine plager til en yogalærer som hadde tid, og som viste interesse for det jeg hadde å si.

For meg ble det terapi av beste klasse.

Samtidig med at jeg fikk snakke, slik at spenninger løsnet, lærte
Lisa Mari meg lære hvordan pust, avspenninger og øvelser er med på å lege en spent kropp .Timene blir et friminutt fra angsten.

Jeg får også lære hvor viktig det er å ta vare på seg selv og egen kropp.

Anbefaler dette.

- Kari Lovise Breivik.

"Jeg har aldri vært noe yoga-fantast, men ble helt betatt etter en nydelig Yogahelg på Herdla i slutten av juni. 

Lisa Mari er en fantastisk yogalærer og jeg har derfor fulgt kursene hennes på YouMeYoga i hele høst. Nå ser jeg frem til en eksklusiv luksushelg på Vestlia med flotte yogasesjoner, ren mat og frisk luft! Dette blir balsam for både kropp og sjel. Vil anbefale Yoga helgene til Lisa Mari og YouMeYoga på det varmeste!»
- Åse Velure Tretten

bottom of page