yoga-pose_YouMe Yoga.jpg

Ashtanga intro kurs for nybegynnere

Introduksjon kurs Ashtanga yoga, nybegynner.

 

På dette kurset vil du bli introdusert til de mest grunnleggende stillingene i Ashtanga yoga. Vi vil gå igjennom halve Ashtanga serien, samt en pusteteknikk og hvordan vi puster imøte med overganger mellom de forskjellige stillingene. Vi skal jobbe med å finne balanse og tilstedeværelse. Det skal ikke praktiseres for anstrengende, men samtidig er det viktig å ikke ta for lett på det. 

 

Ashtanga er for alle, på dette kurset vil du også lære modifiserte stillinger. Slik at med uansett utgangspunkt, kan en praktisere yoga på en trygg og givende måte. 

 

Ønsket til Alexander er å dele et system som han har blitt så glad i og som har hatt en transformerende effekt i hans eget liv. Han håper at ved fullført kurs, vi du opparbeide deg en nærmere forståelse av din egen pust og hvordan pusten er knyttet til energien i kroppen din og sinnet ditt. 

Tid: Tirsdager kl 18.15-19.30

Oppstart: 18.01.2022

Pris: 1360

Kursrunde: 8 uker

Lærer:Alexander

1360 kr

IMG_81121.jpg

Yoga med eteriske oljer

Dette er et kurs med fokus på å lande i kroppen. 

Den er perfekt for deg som kjenner på stress og uro, stive skuldre, nakke eller generell stivhet i kroppen. 

Timen varierer mellom rolige øvelser, restorative øvelser og dynamiske. 

Det er ekstra fokus på øvelser som strekker og tøyer hele kroppen, samt bevegelser som åpner opp i skuldre, rygg og hofter. 

Christine bruker eteriske oljer i timen hvor hun guider deg til å påføre oljer på bestemte steder på kroppen. Oljene brukes også aromatisk i diffuser for en oppløftende og energigivende atmosfære. 

Hver uke vil du lære om en ny olje og hvordan du kan bruke den.

Om du ønsker et kurs hvor du kan lære gode yoga øvelser for hele kroppen i tillegg til de eteriske oljene så er dette kurset for deg, her står hele deg i fokus og du får muligheten til å finne indre ro og balanse.

Tid: Onsdager kl 11.00-12.15

Oppstart: 19.01.2022

Pris: 1360

Kursrunde: 8 uker

Lærer:Christine

1360 kr

20210514_182552.jpg

Vektreduksjons kurs

Dette er et kurs over 8 uker (8 torsdager) for deg som har overvekt men også for deg som ønsker å forbedre forholdet til mat eller til egen kropp. I løpet av dette kurset vil du lære effektive verktøy som kan hjelpe deg å gå ned i vekt på en naturlig, sunn og permanent måte. Vi lærer yoga stillingene og -sekvensene som fremmer vekttap, eliminering av giftstoffer, akselerasjon av stoffskiftet og muskeltoning generelt. Gjennom regelmessig praksis med inversjoner og bakoverbøy skal vi aktivere blodsirkulasjonen, væske drenering og hormonbalansen. Vi skal også lære og trene med stående stillinger og den velkjente Sol hilsen-sekvensen, som anbefales spesielt når vi ønsker å miste kalorier og akselerere metabolismen.

Vi skal også lære og øve på noen teknikker av meditasjon og kontrollert pust (pranayama) som skal støtte oss i å kontrollere angst og uro og til å håndtere det ubevisste ønsket om å spise for mye eller spise ekstrem kalori mat. I løpet av kurset skal vi også analysere det negative emosjonelle og psykologiske forholdet som vi, i noen anledninger, utvikler med mat, og vi skal observere kroppen som en psykosomatisk enhet som ofte reflekterer uløste interne konflikter.

Du vil få en manual med oppsummering fra kurset og de viktigste stillingene slik at du enkelt kan fortsette din egen praksis der hjemme.

 

Les kundens anbefaling:

"Yoga for vektreduksjon

Jeg har gjennomført kurset, “yoga for vektreduksjon” på 5 ganger. Hver sesjon består av en introduksjon til dagens tema, meditasjon og en god yogaøkt. Melissa deler personlig fra sine egne erfaringer, presenterer et godt gjennomarbeidet og nyttig teoretisk innhold, samt guider oss gjennom de fysiske øvelsene, som både får pulsen opp og svetten frem:) Et nyttig kurs for alle som liker yoga, for deg som ønsker å fokusere på eget forhold til mat og spisevaner, men også for deg som “bare” har lyst til å bli bedre kjent med deg selv og egne mønstre. Melissa er en utrolig dyktig og dedikert yogainstruktør, som gir mye av seg selv i timene Anbefales på det varmeste

Fornøyd kursdeltaker "

Litt om Melissa

Da Melissa fylte 12 år begynte hun å spise for mye og gikk opp i vekt. I 8 år prøvde hun mange behandlinger, dietter og øvelser, men selv om hun klarte å gå ned noen kilo sporadisk, fikk hun dem alltid tilbake etterpå. På den tiden projiserte Melissa sin milde bipolaritet, selvtillitsproblemer og en generell eksistensiell tomhet i forholdet med mat. Da begynte hun å meditere og se på seg selv, gjøre noen yogastillinger regelmessig og trene på Pranayama-øvelser daglig. Da gikk hun ned 10 kilo på 8 måneder og fikk dem aldri tilbake igjen. Det var en transformerende opplevelse. Melissa helbredet og møtte årsakene som fikk henne til å spise dårlig og i overkant, hun løste den følelsesmessige knuten, og hun forandret seg fra innsiden til aldri å gå tilbake. Det var et kvantesprang. I dag vil hun sette sin erfaring til tjeneste for andre for å følge dem i prosessen.

Tid: Torsdager kl 19.45-21.00

Oppstart: 20.01.2022

Pris: 2240

Kursrunde: 8 uker

Lærer:Melissa

2240 kr

IMG_118011.jpg

Hatha Yoga Basic & meditasjon

Dette er et 8 ukers kurs både for nybegynnere og for folk som allerede har blitt introdusert til Yoga praksis. I hver klasse vil Melissa lære grunnleggende stillinger i alle kategorier og andre mer avanserte stillinger ved hjelp av yoga utstyr som bokker, belter, tepper, stoler og vegger i tilfelle du trenger ekstra støtte. I dette kurset vil Melissa legge vekt på prinsippene for kropps justering, grunn fundamentet, energi spiralene (Anusara Yoga) og teknikken eller fysiske tilpasninger som er nødvendige for å ha en effektiv og sikker praksis. Og til slutt, etter avspenningen eller Savasana, når sinnet er mer rolig og mottakelig, vil det være noen minutter til å oppleve meditasjon, guidet av Melissa.

Her får du muligheten til å fordype seg i denne eldgamle praksisen som også er en stor del av av yogaens univers. 

Tid: Torsdager kl 18.15-19.30

Oppstart: 20.01.2022

Pris: 1360

Kursrunde: 8 uker

Lærer:Melissa

1360 kr

DSC_0335.JPG

Myk Yoga & mindfullness

Myk Yoga & mindfullness er et kurs med skånsomme øvelser for hele kroppen.

Grunntonen i kurset er forankret i mindfullness & oppmerksomt nærvær.

Gjennom kurset vil du bli introdusert for forskjellige pranayama- puste øvelser, asana- fysiske øvelser, bindevevs øvelser og avspenning.

Intensjonen er å roe ned kropp og sinn ved hjelp av oppmerksomt nærvær, pust, stimulering av nervesystemet og myke og rolige bevegelser.

Timen foregår på ullmatte og vi bruker forskjellige utstyr for å støtte kroppen best mulig inn i øvelsene.

Lisa Mari tar med teraputiske elementer inn i timen hvor vi får muligheten til å arbeide inn i det fysiske legemet, energi kroppen, sinnet og emosjonene våre.

Vi avslutter alltid med en dyp og beroligende avspenning.

Dette kurset passer for alle.

OBS: BEGRENSET ANTALL PLASSER

Tid: Onsdager kl 19.45-21.00

Oppstart: 19.01.2022

Pris: 1360

Kursrunde: 8 uker

Lærer:Lisa Mari

1360 kr

20211108_173547_ccexpress.jpeg

Vinyasa Intro kurs

I dette kurset skal vi tilnærme oss forskjellige grunnleggende yoga stillinger og

bevegelser på en rolig, trygg og balansert måte. Klassen starter forsiktig, hvor

sekvensen, sakte men sikkert bygger seg opp mot en ende posisjon, hvor vi så tilslutt

gir helt slipp med avspenning.

 

De første 4 ukene skal hoved fokuset være på «hjerteåpnere» med «urdhva

dhanurasana» som ende posisjon. Siste 4 ukene vil fokuset være hofte åpnere, med

en modifisert «bhujapidasana» som ende posisjon.

 

Yoga er for alle! Alle posisjonene kan tilpasses og jeg skal etter beste evne forsøke å

se alle, slik at kurset og klassene oppleves givende for hver enkelt. Kjernen i det jeg

ønsker å dele med dere er at ved endt kurs, vil du kunne få en nærere forståelse av

din egen pust og hvordan pusten påvirker energien i både kropp og sinn.

 

Velkommen skal du være!

Tid: Tirsdager kl 19.45-21.00

Oppstart: 18.01.2022

Pris: 1360

Kursrunde: 8 uker

Lærer:Alexander

1360 kr