top of page

YouMe Yoga studio på Askøy

Yoga & trenings studio i sjøkanten på Askøy
Idyllisk plassert rett ved sjøkanten i Bakarvågen finner du YouMe Yoga sitt lyse, luftige og vakre yoga studio som ligger sentralt plassert i Florvåg, Askøy.

  Med sjøutsikt på alle kanter og med fokus på en atmosfære som innbyr til ro og velvære for kropp og sinn inviteres du inn i til vår vakre oase. 

Vår intensjon er å ta deg med via sansene dine, gjennom lys, lukt, musikk og smakfullt interiør setter vi stemningen inspirert av lekre hammam og spa resort. 

Vi tilbyr eksklusive detaljer som økologisk te ved alle timer, økologisk og nydelig duftende håndsåpe på toalettet, tøy kluter til å tørke seg på hendene med, eteriske oljer og alltid det beste utstyret innen yoga og trening.

Vi ønsker å tilby noe unikt på Askøy og vår intensjon er å gi deg en opplevelse utenom det vanlige når du skal på yoga eller styrketrening.

Hos YouMe Yoga møter du yogalærere med ulik kompetanse og erfaring, og vi legger vekt på god kvalitet og trygg praksis i alle våre klasser. Våre lærere er håndplukket for å gi deg den beste yogaen og vi legger stor vekt på at lærerne må ha personlig egenhet, faglig kompetanse og jevnlig egenpraksis. Hos oss er alle utdannet og forankret i en grunnutdanning og noen er videreutdannet i flere andre tradisjoner og påbygninger.

 

 

YouMe Yoga tar smittevern på alvor! 
Les våre smittevernstiltak her

Kontakt oss

YouMe Yoga

Bakarvågen 22, 5305 Kleppestø

E-post: post.youmeyoga@gmail.com

Tlf: 453 90 044

"Etter anbefaling fra bekjent tok jeg kontakt med Lisa Mari. Da jeg har vært plaget av angst mesteparten av livet, blant annet for å være i grupper med ukjente, valgte jeg PT Yoga. Her fikk jeg anledning til å fortelle om mine plager til en yogalærer som hadde tid og som viste interesse for det jeg hadde å si. For meg ble det terapi av beste klasse. I timene fikk jeg snakke slik at spenning løsnet, i tillegg til at jeg fikk lære om pust, avspenning og øvelser. Timene ble et friminutt fra angsten hvor jeg fikk lære hvor viktig det er å ta vare på meg selv og egen kropp. Anbefaler dette!"

- Kari Lovise Breivik 

"Var i sommer på en nydelig Yogahelg på Herdla, med flinke Lisa Mari som lærer. Gleder meg derfor stort til en ny Yogahelg, og denne gangen på Vestlia på Geilo. Har gått jevnlig på kurs hele denne høsten på studioet til Lisa Mari, og både dette og disse herlige helgene kan anbefales på det aller varmeste!"
- Elisabeth Fauske

bottom of page