top of page
Melissa_Bernard_Laufer_YouMe Yoga.jpg

Melissa Bernald Laufer

Melissa har over 12 års erfaring med å undervise i yoga.

 

Hun er sertifisert i Hatha-Anusara Yoga (RYS 200 Yoga Alliance) ved Nysy Studios i Athen (Hellas) og er mye påvirket av andre typer yoga og terapier som Iyengar Yoga, Mental Yoga, Kriya Yoga eller Transpersonal Psychology. Hun er også utdannet terapeut Reiki Usui Nivå 3.

 

Ved siden av sin terapeutisk aktivitet studerte hun kunst ved UCV og hun har jobbet som låtskriver og sanger i flere år. Melissa har også studert ulike typer dans som jazz, flamenco og magedans, og hun har opplæring i terapeutisk massasje og refleksologi.

 

Melissa tror dypt på personlig vekst og på evnen vi har til å vokse og utvikle vårt fulle potensiale, og hun bruker yoga som et integrert verktøy for å fremme og oppnå denne veksten, både i seg selv og i studentene mine. Som lærer er det veldig viktig for hun at eleven forlater klassen bedre enn den kom inn, med en tilstand av lykke og velvære som vil påvirke resten av dagen og resten av livet. For Melissa er yogaklassen en terapeutisk romtid for heving og helbredelse, en flott mulighet til å jobbe med seg selv og med bevissthet på dype nivåer, som man generelt ikke har tilgang til når vi lever livet på en vanlig eller automatisk måte.

 

Melissa sine kurs er basert i Anusara system. Anusara betyr å flyte med harmoni. For Melissa som lærer er alt er viktig: Mental opplevelse, følelser, energinivå og åndelig opplevelse, fysisk kroppsholdning og teknikken. I hennes timer er det fokus på et konkret tema, konsept, praksis eller meditasjon som hele programmet blir bygget på. Vi pleier å bruke blant annet tepper, yogabelter og yogablokker, sklisikre yogamatter og veggene. Dette er svært nyttige verktøy som hjelper oss å få en riktig kroppsholdning større stabilitet og støtte, uavhengig av nivå og sørger for en sikker og trygg praksis.

 

Alle kan delta uansett om de har praktisert yoga før eller om de er nybegynnere. Du trenger ikke forhånds-erfaring og Melissa gir alltid flere alternativer eller variasjoner av hver asana.

Programmet varierer fra uke til uke og jeg underviser på norsk og engelsk.


So WELCOME til klassene mine og Namasté! 

«I år har jeg oppdaget hvor heldige vi er som har fått

en fredelig liten yogaoase på Kleppestø.

Jeg har fått oppleve Yoga PT timer med Melissa nå i vinter/ vår og
for meg har dette vært en stor opplevelse.

Det å få en rolig innføring i yogaens verden alene med en
instruktør nå i disse tider har vært

godt for både  kropp og sjel. Det kan anbefales!»

- Gro Helland

bottom of page