top of page

Ida Hjorteset

Yogalærer

Ida oppdaget yoga i 2014 og har siden hatt det som en viktig del av sitt liv. Uansett hva som foregår, så er yoga praksisen et sted hvor Ida kan finne mer ro og balanse, søke frihet og finne inspirasjon. Hun opplever praksisen som et anker i livet, en plass hun kommer hjem til seg selv og kommer mer i kontakt med sin indre visdom. Som livet, er også praksisen til Ida stadig i endring.
 

Ida har gjennomført en 200 timers yoga utdannelse i Hatha (Anusara) yoga som er godkjent av Yoga Alliance. Hun er også utdannet yogalærer i Yin yoga og Aerial yoga (yoga i slynge). I tillegg er Ida sertifisert Body Control Pilates matwork teacher og har undervist ved flere studioer i Bergen. Ida er opprinnelig utdannet sykepleier og har blant annet jobbet flere år innen rehabiliterende arbeid. Siden 2019 har hun jobbet som helsesykepleier.

 

Som yogalærer ønsker Ida å dele de mange gavene yoga har til de som kommer på klasse. I timene hennes inviteres du til å komme som du er og at du tar hensyn til deg selv og din dagsform, slik at du kan finne din yoga. Hun vektlegger økt nærvær i pust og kropp slik at du er mer tilstede i deg selv og det du gjør på matten. Ida er ydmyk og takknemlig for muligheten til å dele yoga med andre.

Foto: Kristian Søvik

bottom of page