top of page
320529281_546906640634504_2078745803030950214_n.jpg

TRAUME SENSITIV YOGALÆRER UTDANNING 300 TT

Bli med oss på en livssendrende reise

Bli en leder innen embodiment praksis,yogalærer,
kroppsarbeider og spaceholder

Vi er stolte av å kunne presentere vårt samarbeid med eksperter på forskjellige felt innen yoga, somatisk kroppsarbeid, mindfulness, traume terapi, nevropsykologi og klinisk helse og tilbyr denne høy kvalitets utdanningen. 

320012364_1349985275834979_1370823753971781067_n.jpg

Vår visjon og intensjon

Vår intensjon er å videreformidle en solid holistisk, traume sensitiv metode innen yoga, kroppsarbeid og fasilitering.

Vi har skapt en utdanning for de som ønsker å dedikere seg selv til en livssendrende erfaring.

Denne utdanningen er for deg som ønsker å arbeide dypere med mennesker på etThis teacher training is for you who want to work deeper with people on an embodied level."

Dynamisk yoga/ Vinyasa Yoga, rolig yoga, Terapeutisk yoga

Sekvensering og pedagogiske ferdigheter: Pedagogikk og kroppsspråk 

 

Hvordan skape et rom for yoga, mindfulness praksis, meditasjon feks.: musikk, miljø, og eteriske oljer  ​

 

Anatomi, bindevev, nervesystem

 

Individuell tilpasning

 

Yoga filosofi

 

Pranayama, Meditasjon, Mindfulness ​

 

Yoga Somatic Touch/ bodywork

Space Holding

 

Terapeutisk yoga/ Yoga for nervesystemet

Traume sensitiv yoga ​

 

Mantra Meditasjon Avspenning

 

Business support

Hovedlærer - Mette Solberg

Hovedlærer- Lisa Mari Kvalvik

 

Filosofi og mantras - Jannicke Wiel

 

Yoga somatic, bodywork og touch - Ateeka

 

Nevropsykolog - Tine Fjeldstad

 

Anatomi - Nina Urnes

All undervisning vil være på norsk unntatt helgen med Ateeka

 

8 moduler holdes hos YouMe Yoga studio på Askøy

 

En ukes retreat på 7 dager i vakre Jotunheimen

 

En månedlig integrerings samtale online

 

Online Mastermind support

 

Lukket f.b gruppe med support fra andre studenter og lærere 

Online undervisning

Kompendium og perm og tilbehør

Module 1.  9-11 Sept 

Module 2.  7-9 Oct

Module 3.  18-20 Nov

Module 4.   6-8 Jan

Module 5.   3-5 Feb

Module 6.   10-12 Mar

Module 7.   14-16 April

Module 8.  26-28 May

Module 9.   26 June -2 July  (one week retreat and certification ceremony in Jotunheimen)

Praktisk

BETALINGS VILKÅR OG BETINGELSER

Din investering 59 000,- nok

Early bird pris innen 1 Mai 2023:

55 000,- nok book og bestem betalings plan innen 1.5-2023

Du kan dele betalingen i flere varianter

Vi tilbyr 3, 6 eller 12 måneder 

Hvis du trenger en spesiell nedbetalings plan vær snill å ta kontakt med Lisa Mari på youmeyoga.lm@gmail.com

319860361_771842090978506_6655519195861527775_n.jpg
20220301_080448.jpg

Vårt Retreat

På denne siste modulen flytter vi plasseringen av skolen inn i hjertet av Mama Earth, og vi vil bo på det vakreste stedet i Jotunheimen.

Dette vil være en tid for oss å jorde og integrere sammen med alle elementene rundt oss. På dette idylliske stedet i Jotunheimen langt borte fra hverdagen vil vi skape det helligste stedet for deg å gå inn i en enda dypere praksis.

Vi vil ha en daglig praksis med yoga, embodiment, meditasjon, mindfulness, pust og avslapning.

Vi har program for hver dag som vi skal gjennom, både teori og praksis. 

Vi vil utforske naturen rundt oss og selvfølgelig gå turer i den magiske fjellheimen.

 Denne uken vil handle om å integrere og styrke stemmen din som en legemliggjort leder, yoga lærer, bodyworker og spaceholder.

Det vil være invitasjoner for deg til å bli med på ritualer, deling, dans og bålsamlinger. 

Vi vil forhåpentligvis dele masse glede og latter og vi vil mest sannsynlig dele tårer og alle de andre følelsene også. Og det fine med det hele er at alt er velkommen her. 

Dette vil være en tid for deg til å lytte innover og dyrke dine behov, en tid for deg til å styrke det indre arbeidet og teknisk håndverk og utdype din personlige vekst.

 

Vegetar & rawfood hele uken

20220301_080458.jpg
Om oss

Velkommen kjære sjel til vårt ett år Trauma informert Yoga lærerutdanning 300 TT.

Denne lærerutdanningen er for deg som ønsker å utdype verden av yoga, meditasjon, mindfulness, kroppsarbeid og romfart. 

Det er for deg som ønsker å starte reisen som yogalærer, eller hvis du allerede er en etablert yogalærer som ønsker å ta håndverket ditt til neste nivå. 

Vi har håndplukket noen av de mest inspirerende lærere og eksperter på ulike felt og

vi er så stolte av å presentere at de alle skal undervise en helg hver på denne lærerutdanningen i vårt nye studio på Askøy. 

Dette programmet tar deg med på en reise med selv oppdagelse og dyp læring gjennom yoga og meditasjon. 

praksis, mindfulness, arbeid med pusten, karosseri, Yoga somatisk opplevelse, studie av de avanserte prinsippene for yoga, undervisningskunst, kreativ sekvensering, asana linjering, filosofi, mantraer, anatomi og læren i nervesystemet samt høyt nivå av støtte i virksomheten av yoga, merkevarebygging og sosiale medier

Vi kombinerer en dyp utforskning av personlig praksis med avanserte ferdighetsbyggingsøkter for å veilede deg til å utvikle deg som profesjonell yogalærer og inspirere deg til å finne din egen autentiske undervisningsstemme.

 

Det er av høy verdi at vi sammen skaper denne trygge containeren hvor det er rom for leting, vekst og en dypere forbindelse.

Når vi kan begynne å lære legemliggjøre disse vakre hellige læresetningene, har den potensialet til sann selvoppdagelse.

Det åpner opp for en gjenoppretting av vår selvtillit, og vi kan begynne å lene seg inn i spontanitet, kreativitet og konstant flyt av livet.

 

Når vi kan omfavne kvaliteten på tillit og bringe den inn i kroppene våre, bringer vi oss tilbake til dette øyeblikket og til et sted hvor vi kan alchemisere de ulike følelsene av separasjon og mistillit til uendelige muligheter.

Vi tror at når vi jobber med verdiene av utførelse og intuisjon, dyrker ekte lytting og forblir tro mot det som er, og ikke faller inn i ideene om hva vi skal gjøre eller at vi trenger å mestre en bestemt ferdighet, så går vi inn i vårt eget geni. 

Vi ønsker å få frem en lærerutdanning som har et helhetlig perspektiv med høy integritet.

Vi ønsker å inspirere og veilede deg og sammen med vi bygge det solide grunnlaget for deg på ditt nye eventyr og reise for å bli lærer i yoga, meditasjon, mindfulness, pust, bevissthet, kroppsarbeider og hellig romholder for folket og denne planeten Mama Earth. 

 

Føler du deg kallet til å gjøre denne opplæringen?

Kanskje du trenger en forandring og har en lengsel etter å gjøre noe annet med livet ditt, eller bare vil legge til enda mer verdi og eventyr i livet ditt, eller være student og en del av denne beholderen og lære mer om alle disse hellige verktøyene og læresetningene. Eller kanskje du vil tjene mennesker på et dypere nivå, eller kanskje du vil skape en god og rikelig virksomhet for deg selv, eller kanskje du gjør dette utelukkende for din egen personlige utvikling og vekst.

Uansett hvilken grunn du har, er du velkommen inn i rommet vårt så lenge intensjonen er tro mot deg.

Vi ser så inderlig frem til å møte deg

Hva er Traume Sensitiv Yoga

Traumeinformert lærerutdanning - Traumesensitiv yoga

Det som menes med traumeinformert yoga, eller det som også kalles «traumesensitiv yoga», er en unik tilnærming til yoga der det handler om å skape trygge rammer for egne valg, oppmerksom tilstedeværelse i kroppen og stabilisering av nervesystemet.

Traumesensitiv yoga er basert på en spesifikk forståelse av traumer, metoden legger vekt på dens innvirkning på hele kroppen og sinnets system, en helhetlig metode i motsetning til hvor man ser visse mentale tilstander isolert fra kroppen.

Vi inviterer deltakerne i stedet for å kommandere.

Din undervisning kan være tradisjonell, dynamisk, vinyasa, yin eller rolig, det som kjennetegner traumesensitiv yoga er at denne kunnskapen blir som "et bakteppe" eller en forståelse i undervisningen om at alle deltakere kommer til klassen med forskjellige historier. Intensjonen vil ikke være å få deltakerne i en bestemt fysisk form, men å åpne opp et innbydende rom for å prøve ut, lære å lytte til egen kropp og komme i kontakt med deres behov. 

319726587_3322016051420255_210734207239430517_n.jpg
We do not know the path to each individual, we respect that, but we open up a room so that everyone can explore their path that is unique.
 
Through Trauma informed Yoga teacher training you will in addition to asana, pedagogy, building lessons, philosophy etc, learn methods, techniques and tools for self-regulation. Among other things, you will learn exercises to regulate the nervous system and especially the vagus nerve.
In recent years, a lot of research has been done on yoga and mental health, what is largely highlighted is the yoga effect on the autonomic nervous system and especially the parasympathetic. Will will, among other things, have theory lessons about the function of this part of the nervous system.

With this education, we intend to give you a solid foundation to work with yoga and thus be able to accommodate participants who have various challenges both physically and mentally. 

Participants who do not have mental challenges or major trauma in their luggage will also benefit from this, precisely because it is an approach that is not dogmatic or "strict" or where the goal is for everyone to fit into the same form. Here, everyone is invited to know what works for themselves and there is room to practice and strengthen themselves to find their inner resources.

Everyone in our teaching team has experience of working with trauma in addition to some also having their own experience.
326056018_903963004295068_5113030012221202144_n.jpg

Learn how to integrate the sacred healing tools for transforming and evolving, and how you can embody this to your highest potential.

Møt lærerne

20220411_130002.jpg

Mette Solberg

Main teacher ​

 

Yoga teacher e-ryt 500 & Gestalt therapist MNGF Mette is educated yoga teacher from Nordiska Yogainstitutet in Stockholm with specialization in therapeutic yoga. She is registered 500 RYT through Yoga Alliance. She is educated Gestalt therapist MNGF by Norwegian Gestaltinstitutt Høyskole with specialization in trauma therapy (Somatic Experiencing) Mette has over 15 years experience of teaching yoga og had a self practice for 20 years. Mettes passion is to support people on their journey to get more in touch with them self and their inner power and recourses

20220408_162318.jpg

Lisa Mari Kvalvik

Co teacher

 

Owner & founder of YouMe Yoga.

Lisa Mari work as a yoga teacher, bodyworker and spaceholder.

She is educated in different yoga traditions like Hatha Yoga, Yin Yoga and Chinese medicine, Therapeutic Yoga, Pre-natal Yoga, kids yoga and Tantra coach and is per time under ongoing teacher training in Breathwork and

Tantric De- Armouring & Body Therapist in Denmark.

Lisa Mari opened YouMe Yoga studio in Askøy in 2021. She host many different events like courses, workshops and Yoga retreats.  

Lisa Mari have a huge passion for creating these sacred, safe and beautiful spaces and containers where we can come together for healing, transformation and growth.

20220407_145142.jpg

Jannicke Wiel

Teacher of Yoga Philosophy, mantras and mudras

 

​ Owner and founder of Oslo Yoga. Jannicke started with yoga in 1989 and lived in Himalaya from 1992-2000. She took her Yoga teacher training in the Himalayas. Jannicke has a PHD in Philosophy and is educated in practical philosophy and in Feldenkraismethod.

20220407_145730.jpg

Tine Fjeldstad

Teacher of nervous system ​

 

Owner and founder of Fjeldstad Psykologsenter in Oslo. ​ Tine H. Fjeldstad is educated psychologist from Stockholm, and have many years of experience as clinical specialist in PDT, KAT og CFT. Tine has international license, and offers both individual therapy within psykodynamisk terapi, kognitiv terapi, neuropsychologist etc.

20220407_150129.jpg

Ateeka

Yoga teacher of somatic bodywork and touch

 

Owner and founder of Yoga Somatic & Somatic Awareness institute With 25 years of practice in traditional and tantric yoga and somatic studies, ATEEKA shares a yoga that is immediate, fluid and experiential. She is the founder of YogaSOMATICS: a healing and meditative movement approach infused with tantric wisdom, meditation and modern somatic approaches. Her open-hearted style of teaching encourages the innate intelligence of the one’s own body and felt-sense to emerge its own unique and natural way. She has written the book: LOVE IS UNDER MY SKIN: Experiments in Living Yoga. ​ https://yogasomatics.teachable.com/p/home www.yoga-somatics.com

20220407_150308.jpg

Nina Urnes

Teacher of Anatomy

 

Nina is educated as a social worker and Osteopath, yoga teacher and personal trainer. She work at Klinikk for Alle og HI yoga, both in Majorstuen. Nina has been teaching yoga since 2004 in different yoga traditions and have a deep passion and understanding for the therapeutic effect yoga have on body and mind. She is also a teacher on the Viryayoga Teacher Traning. ​ ​

Lisbeth Christensen

Det var en magisk første helg med Funksjonell anatomi ,lærer Mette Solberg gjennom YouMe Yoga . Jeg følte meg så ivaretatt, glad og fornøyd . Så fine folk og så mye påfyll av lærdom og livsglede . Jeg følte på en mestringsglede som jeg ikke har kjent på lenge , og jeg fikk påfyll til min praksis som yogalærer , men også til min personlige yogapraksis . Dette kan anbefales på det sterkeste!

  • Black Twitter Icon
IMG_6454.HEIC

Svanhild Hausberg

Det var en god opplevelse å ta utdanning i Funksjonell Anatomi hos YouMe Yoga. Opplegget er gjennomført og jeg følte meg velkommen og ivaretatt. Mette Solberg som hadde kurset er kunnskapsrik og raus. Hun evner å skape en trygg og god atmosfære hvor det er plass til både latter og tårer. Innholdet i utdanningen varierer mellom teori og praksis på en naturlig måte. Jeg anbefaler varmt YouMe Yoga.  For min del var det fint å få enda mer kunnskap om hvordan kroppen fungerer, få nye ideer til øvelser, ha muligheten til å fordype meg i egen praksis og dele erfaringer med andre fine yogier.

  • Black Twitter Icon
IMG_6504.HEIC
IMG_6498.HEIC

Søk her

Gamle Kleppestøvegen 19 B, 5300 Kleppestø,

 post.youmeyoga@gmail.com  |  Tel: 45390044

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page